welcome to marble

A new era of damn good food… Dát is waar MARBLE voor staat. Wil jij samen met ons meebouwen aan MARBLE? Dat kan! Voor verschillende steden (oa Amsterdam en Utrecht) in Nederland komen wij graag in contact met energieke en ondernemende franchisenemers!

Met de hulp van en in overleg met de oprichters van Marble Pizza open je een eigen flagship-restaurant of darkkitchen onder de MARBLE vlag in een stad naar keuze. Hierbij ben je onder meer verantwoordelijk voor de dagelijkse uitvoering en het aansturen van je eigen team. Door garant te staan voor top kwaliteit en uitstekende service weet jij samen met je team van jouw MARBLE locatie een succes te maken!

Een eigen MARBLE Flagship restaurant of dark kitchen beginnen?

Er is geen gouden formule voor het openen van je eigen Marble restaurant. Wij zijn op zoek naar enthousiaste energieke ondernemers die het spelletje begrijpen. Franchisen is namelijk veel meer dan alleen ‘de zaak draaiende’ houden. Je moet passie hebben voor resultaat en focus op kwaliteit en service. Een visie hebben en in staat zijn deze om te zetten naar je dagelijkse werkzaamheden. Na een tegenslag in staat zijn om terug te kijken en weer grote stappen vooruit te zetten. Kortom, jij bent een echte ondernemer die niet bang is om de mouwen op te stropen en keihard aan het werk te gaan!

  • Jij houdt van puur en eerlijk eten.
  • Het werken in de horeca is jou niet vreemd.
  • Je kunt niet wachten om alles te leren over het pizzaiolo-vak.
  • Sturen op kwaliteit, resultaat en groei is voor jou geen probleem.
  • Je wilt er alles aan doen om jouw MARBLE locatie te laten slagen.

Sluiten jouw wensen en persoonlijkheid aan bij het MARBLE DNA? Stuur dan een korte persoonlijk brief en je cv naar info@marblepizza.nl. Ook voor meer informatie omtrent MARBLE Pizza en onze franchiseformule kun je contact met ons opnemen.

Geïnteresseerd om een franchise te starten?

Denk je dat jouw wensen en persoonlijkheid aansluiten bij Marble Pizza? Kom in contact via info@marblepizza.nl

Marble

Een eigen onderneming onder de marble vlag

Styling

We helpen je bij de styling en branding

Samen sterker

Samen bouwen we aan Marble