A NEW ERA OF DAMN GOOD FOOD!

MARBLE

letterlijk MARMER, een waardevolle grondstof waar geen toevoeging nodig is.

Gebouwd op TRADITIONELE pilaren. Die we respectvol naar eigen hand zetten. Wij GELOVEN namelijk dat er pas écht bijzondere dingen ontstaan wanneer je het boekje NIET volgt.

We nemen wat we WETEN en waar we van HOUDEN, en SCHRIJVEN een eigen stukje geschiedenis. Eentje gebouwd op een NIEUWE bodem. Met stapels prachtige INGREDIËNTEN.

Dit is voor JULLIE. Voel je WELKOM.

THIS IS OUR HOUSE

Hoe we werken

Wij vertellen je graag waarom en hoe wij onze pizza op deze manier presenteren:

Wij zijn van mening dat alle producten die we gebruiken de aandacht verdienen die ze nodig hebben. Wanneer je een pizza komt afhalen of laat bezorgen verpakken we een aantal producten los van elkaar. Alle warme producten serveren we bij elkaar in een doos. Alle producten die geen warmte nodig hebben of beter blijven waneer er geen warmte bij komt verpakken we graag los. Denk hierbij aan onder andere vers gesneden pata negra,burrata , verse basilicum bladeren en verse truffel. Op deze manier eet je ook buiten onze locatie een heerlijk gerecht zoals we het bedacht hebben en zo komen de smaken van de producten het best tot zijn recht.

De verpakkingsmaterialen die wij gebruiken zijn voor 80-100% gerecycled en afbreekbaar materiaal. Bewust van papier en van plastic. Dit zijn grondstoffen die het meest makkelijk te scheiden en te recyclen zijn. Tevens materialen die op de juiste manier verwerkt worden. Hopelijk kunnen wij op korte termijn naar een 100% recycle bare materialen.

Mocht je eens willen genieten van al het lekkers, maar het liever bij elkaar in een verpakking willen laten bezorgen? Dan mag je dit natuurlijk in de opmerking bij de bestelling vermelden. Dan verpakken wij het zoals jij het graag wilt.

Een andere optie is om het lekker bij ons binnen of op het terras op te eten. Dan komt er helemaal geen verpakking bij kijken.

Pure ingrediënten

Authentieke recepten

Uitstekende service

Klink goed!? Smaakt naar meer!

Order now